Upplevelser som ryms i ett kuvert.

Vilken gåva uppskattas av alla, till och med den som har allt? Tid. Tid tillsammans med sin partner, sin familj, sina vänner, syskon eller föräldrar. Ett presentkort från Countryside Hotels innebär både tid och välmående på något av våra hotell.

Var i landet och till vilket hotell färden ska gå får mottagaren själv bestämma. Presentkorten kan lösas in som hel- eller delbetalning för till exempel en övernattning, middag, spabehandling- eller spapaket, gourmetpaket, golfpaket, romantiskt paket, showpaket eller hotellpaket och gäller på alla hotell som är en del av Countryside Hotels.

Våra presentkort gäller i ett år från och med utskriftsdatum. Presentkortet skickas till den postadress du uppger i beställningen.

Här nedan köper du enkelt ett presentkort online på valfritt belopp. Bokning görs på www.countrysidehotel.se och inte direkt med hotellet. Om du har frågor, en stor beställning eller vill beställa ett presentkort på en annan summa än de som angivs nedan, välkommen att kontakta oss på tel. 031-13 18 70 eller e-post: info@countrysidehotels.se

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Artikel Totalt pris
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-1674.cbischannel-17458.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails